Радио Београд 3: Програмска шема - среда, 10. јул 2019

20:00
Најава програма
20:02
Мајстори барока
22:45
23:35
Антологија Трећег програма – Ернст Канторовиц: Краљ никада не умире
23:58
Музика Тома Јорка за филм „Суспирија”
00:40
Интермецо – Виолинска соната број 1 Џозефа Холбрука