Радио Плетеница: Програмска шема - понедељак, 01. јул 2019

06:00
Тихо ноћи, р.
06:30
Микс, р.
07:00
Медаљон - Живан Милић, р.
07:15
Микс, р.
09:00
1001 Траг - За Љиљану - Тома Здравковић
09:10
Микс
11:00
Етника
12:00
Микс
13:00
Грамофон - И дођи Лоло - Ната Павловић
13:05
Микс
14:00
Тихо ноћи
14:30
Микс
15:00
Медаљон - Мира Васиљевић
15:10
Микс
17:00
1001 Траг - Жикино Коло - Народни оркестар РТС, р.
17:10
Микс, р.
19:00
Од злата јабука – Љубинко Миљковић, р.
20:00
Микс, р.
20:45
Прело са извора, р.
21:00
Грамофон - Цојле манојле - Даница Пантелић, р.
21:05
Микс, р.
22:00
Тихо ноћи, р.
22:30
Микс, р.
23:00
Медаљон - Љубиша Павковић, р.
23:15
Коловођо ногом крени, р.
23:30
Микс, р.
01:00
1001 Траг - Џенерика - Зорица Минић, р.
01:10
Микс, р.
03:00
Од злата јабука - Радослав Граић, р.
04:00
Микс, р.
05:00
Грамофон - Чујеш секо - Софка Николић, р.
05:05
Микс, р.