Радио Рокенролер: Програмска шема - субота, 10. авг 2019

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс, р.
09:00
Рокенролер - Грамофон
09:15
Микс
11:30
Концерт - Дејан Петровић и Биг Бенд
12:00
Микс
14:00
ПГП РТС
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Децибел, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:30
Микс, р.
01:00
Поп-рок азбучник - Електрични Оргазам, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт - Масимо Савић, р.
03:45
Микс, р.