Радио Рокенролер: Програмска шема - понедељак, 29. јул 2019

06:00
ЛП, р.
06:30
Микс
09:00
Легенде – ЕKВ
09:15
Микс
11:30
Концерт – Рибља чорба
11:45
Микс
14:00
Гитареска – мајстори гитаре
14:15
Микс
17:00
Гитареска - мајстори гитаре, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Kонцерт – Рамбо Амадеус, р.
20:00
Микс, р.
22:00
ЛП, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Грамофон – Оливер Мандић -“Због тебе бих туцао камен“, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт – Хладно пиво, р.
03:45
Микс, р.