Радио Рокенролер: Програмска шема - среда, 31. јул 2019

06:00
ЛП, р.
06:15
Микс
09:00
Гитареска – мајстори гитаре
09:15
Микс
11:30
Концерт – Галија
11:45
Микс
14:00
ЛП
14:15
Микс
17:00
Миленијум, р.
17:15
Микс, р.
19:30
Концерт – Парни Ваљак, р.
19:45
Микс, р.
22:00
ПГП РТС, р.
22:15
Микс, р.
01:00
Легенде – ЕKВ, р.
01:15
Микс, р.
03:30
Концерт – Рибља чорба, р.
03:45
Микс, р.