Ноћне променаде

Остварења Едгара Елгара, Сергеја Прокофјева, Филипа Венеблса, Хјуберта Перија, Ралфа Вона Вилијамса и Густава Холста

01.00 Концерт са ПРОМС фестивала 2018 (Ројал Алберт хол, 7. јул 2018)

Хјуберт Пери
Симфонија број 5 у ха молу (26:12)


01.25 Ралф Вон Вилијамс
Шева узлеће за виолину и оркестар (17:55)
Солиста Таи Мари, виолина


01.45 Хјуберт Пери
Антем „Чуј моје речи, народе" (14:41)
Изводе: Франческа Чеџина, сопран, Ешли Ричиз, бас-баритон и Национални хор Би-Би-Сија из Велса


02.00 Густав Холст
Ода смрти опус 38 (11:51)
Солиста Франческа Чеџина


02.10 Ралф Вон Вилијамс
Симфонија број 3 „Пасторална" (35:31)
Извођачи на целом концерту: Национални симфонијски оркестар Би-Би-Сија из Велса под управом Мартина Бребинса


02.45 Концерт са ПРОМС фестивала 2018 (Ројал Алберт хол, 17. август 2018)

Едвард Елгар
Интродукција и алегро (14:54)


03.00 Филип Венеблс
Венаблз свира Бартока (31:16)

03.30 Сергеј Прокофјев
Симфонија број 5 опус 100 (45:03)
Изводе: Пека Кусисто, виолина и Симфонијски оркестар Бибисија под управом Сакарија Орама


04.15 Хјуберт Пери
Клавриски квартет у Ас дуру (34:35)
Изводи Дикин клавирски трио

број коментара 0 Пошаљи коментар