Курсна листа за 23. април

Званични средњи курс: 118,1377

 

КУРСНА ЛИСТА БР.75
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 23.04.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар