Курсна листа за 24. април

Званични средњи курс: 118,1870

 КУРСНА ЛИСТА БР.76
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 24.04.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар