Курсна листа за 25. април

Званични средњи курс: 118,2090

КУРСНА ЛИСТА БР.77
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 25.04.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар