Курсна листа за 30. април

Званични средњи курс: 118,1748

КУРСНА ЛИСТА БР.80
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 30.04.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар