Курсна листа за 8. мај

Званични средњи курс: 118,1451

КУРСНА ЛИСТА БР.84
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 08.05.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар