Курсна листа за 14. мај

Званични средњи курс: 118,2047

КУРСНА ЛИСТА БР.88
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 14.05.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар