Курсна листа за 18. мај

Званични средњи курс: 118,1900

КУРСНА ЛИСТА БР.92
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 18.05.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар