Курсна листа за 22. мај

Званични средњи курс: 118,1392

КУРСНА ЛИСТА БР.94
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 22.05.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар