Курсна листа за 25. мај

Званични средњи курс: 118,2327

КУРСНА ЛИСТА БР.97
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 25.05.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар