Курсна листа за 30. мај

Званични средњи курс: 118,1771

 

КУРСНА ЛИСТА БР.100
ЗА ДЕВИЗЕ
ФОРМИРАНА НА ДАН 30.05.2018. ГОДИНЕ
број коментара 0 пошаљи коментар