Курсна листа за 6. јун

Званични средњи курс: 118,1298

КУРСНА ЛИСТА БР.105
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 06.06.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар