Курсна листа за 15. јун

Званични средњи курс: 118,1926

КУРСНА ЛИСТА БР.112
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 15.06.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар