Курсна листа за 19. јун

Званични средњи курс: 118,1454

КУРСНА ЛИСТА БР.114
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 19.06.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар