Курсна листа за 21. јун

Званични средњи курс: 118,1475

КУРСНА ЛИСТА БР.116
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 21.06.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар