Курсна листа за 22. јун

Званични средњи курс: 118,0876

КУРСНА ЛИСТА БР.117
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 22.06.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар