Курсна листа за 25. јун

Званични средњи курс: 118,1074

КУРСНА ЛИСТА БР.118
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 25.06.2018. ГОДИНЕ

 

број коментара 0 Пошаљи коментар