Курсна листа за 26. јун

Званични средњи курс: 118,1409

КУРСНА ЛИСТА БР.119
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 26.06.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар