Курсна листа за 29. јун

Званични средњи курс: 118,0676

КУРСНА ЛИСТА БР.122
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 29.06.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар