Курсна листа за 5. јул

Званични средњи курс: 118,0232

КУРСНА ЛИСТА БР.126
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 05.07.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар