Курсна листа за 18. јул

Званични средњи курс: 118,0599

 КУРСНА ЛИСТА БР.135
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 18.07.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар