Курсна листа за 20. јул

Званични средњи курс: 118,0507

 КУРСНА ЛИСТА БР.137
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 20.07.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар