Курсна листа за 23. јул

Званични средњи курс: 118,0550

КУРСНА ЛИСТА БР.138
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 23.07.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар