Курсна листа за 26. јул

Званични средњи курс: 118,0714

КУРСНА ЛИСТА БР.141
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 26.07.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 пошаљи коментар