Курсна листа за 3. август

Званични средњи курс: 118,0619

КУРСНА ЛИСТА БР.147
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 03.08.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар