Курсна листа за 13. август

Званични средњи курс: 118,0510

КУРСНА ЛИСТА БР.153
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 13.08.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар