Курсна листа за 14. август

Званични средњи курс: 118,0558

 КУРСНА ЛИСТА БР.154
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 14.08.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар