Курсна листа за 17. август

Званични средњи курс: 118,0313

КУРСНА ЛИСТА БР.157
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 17.08.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар