Курсна листа за 20. август

Званични средњи курс: 118,0203

 КУРСНА ЛИСТА БР.158
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 20.08.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар