Курсна листа за 22. август

Званични средњи курс: 118,0357

 КУРСНА ЛИСТА БР.160
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 22.08.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар