Курсна листа за 24. август

Званични средњи курс: 118,1557

КУРСНА ЛИСТА БР.162
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 24.08.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар