Курсна листа за 28. август

Званични средњи курс: 118,2624

 КУРСНА ЛИСТА БР.164
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 28.08.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар