Курсна листа за 29. август

Званични средњи курс: 118,4261

КУРСНА ЛИСТА БР.165
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 29.08.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар