Курсна листа за 6. септембар

Званични средњи курс: 118,1374

КУРСНА ЛИСТА БР.171
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 06.09.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар