Курсна листа за 11. септембар

Званични средњи курс: 118,3475

КУРСНА ЛИСТА БР.174
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 11.09.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар