Курсна листа за 14. септембар

Званични средњи курс: 118,2988

 КУРСНА ЛИСТА БР.177
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 14.09.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар