Курсна листа за 10. октобар

Званични средњи курс: 118,5623

 КУРСНА ЛИСТА БР.195
ЗА ДЕВИЗЕ

 ФОРМИРАНА НА ДАН 10.10.2018. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар