Курсна листа за 14. фебруар

Званични средњи курс: 118,1687

КУРСНА ЛИСТА БР.30
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 14.02.2019. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар