Курсна листа за 13. март

Званични средњи курс: 118,1391

КУРСНА ЛИСТА БР.48
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 13.03.2019. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар