Курсна листа за 14. март

Званични средњи курс: 118,1847

КУРСНА ЛИСТА БР.49
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 14.03.2019. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар