Курсна листа за 5. септембар

Званични средњи курс: 117,5882

КУРСНА ЛИСТА БР.170 
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 05.09.2019. ГОДИНЕ

 

број коментара 0 Пошаљи коментар