РТС 1: Програмска шема - уторак, 11. сеп 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Мирис кише на Балкану, ТВ серија
12
09:55
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
10:53
Ана Карењина, серија
12
11:41
Лов и риболов: Ебро, 1. део
12:15
Дневник
12:30
Спортски дневник
12:40
Време, стање на путевима
12:45
Културни дневник
16:00
Santa Maria della Salute, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:23
Време
20:05
Santa Maria della Salute, ТВ серија
12
21:00
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
23:30
Дневник
00:07
Спортски дневник
00:17
Бирмингемска банда, серија
12
01:15
Кина, кинески документарни филм
02:07
Лов и риболов: Ебро, 1. део
02:37
Око магазин: Срби у Книну - чист ваздух, нема људи
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:10
Мирис кише на Балкану, ТВ серија
12
04:03
Santa Maria della Salute, ТВ серија
12
04:54
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
05:47
Верски календар