РТС 1: Програмска шема - петак, 28. сеп 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Цват липе на Балкану, ТВ серија
12
10:05
Докторка на селу, ТВ серија
12
10:50
Медичијеви: Господари Фиренце, серија
12
11:44
Гастрономад
12:00
Дневник
12:15
Генерална скупштина УН: Обраћање Ане Брнабић
12:30
Спортски дневник
12:40
Време, стање на путевима
12:51
Моја лепа Србија
13:15
Квадратура круга
16:03
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
19:00
Слагалица, квиз
19:22
Време
20:05
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
01:00
Вести
01:30
Спортски дневник
02:42
Око
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:15
Докторка на селу, ТВ серија
12
03:55
Цват липе на Балкану, ТВ серија
12
04:50
Село гори а баба се чешља, ТВ серија
12
05:47
Верски календар