РТС 1: Програмска шема - петак, 27. апр 2018

06:00
Вести
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
09:05
Бољи живот, ТВ серија
12
09:52
Датум
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време, стање на путевима
12:30
Културни дневник
12:45
Моја лепа Србија
14:45
Сасвим природно
16:05
Војна академија, ТВ серија
12
17:00
Дневник РТ Војводина
17:20
Шта радите, бре
17:42
Београдска хроника
18:25
Око
19:00
Слагалица, квиз
19:19
Време
19:30
Дневник
22:04
Нора Робертс - северна светлост, филм
12
23:45
Дневник
00:05
Културни дневник
00:27
Спортски дневник
00:37
Морнарички истражитељи: Лос Анђелес, америчка серија
12
01:24
Вести
01:29
Чудесни свет фосила
02:20
Око
02:50
Бомбаши, филм
12
03:00
Вести (04.00, 05.00)
04:16
Бољи живот, ТВ серија
12
04:56
Војна академија, ТВ серија
12
05:47
Верски календар