РТС Сателит: Програмска шема - недеља, 21. јан 2018

06:00
Вести
06:05
Јутарњи програм
08:00
Јутарњи дневник
08:30
Јутарњи програм
09:00
Вести
10:00
Вести
10:05
Жикина шареница
12:00
Дневник
12:15
Спортски дневник
12:25
Време и стање на путевима
13:55
РТС ординација,забавни програм,р.
14:55
Вести
15:00
Специјална емисија
16:00
Вести
16:05
Породично благо, р.
18:27
Сасвим природно, репортажа
19:00
Слагалица, квиз
19:30
Дневник
20:05
Породично благо, р.
21:00
Луда ноћ,музички програм
22:30
Дневник
02:43
Слагалица, квиз, р.
03:00
Вести (04.00, 05.00)
03:11
Знање имање, актуелно документарни програм,р.
04:09
САТ,р.
04:54
Балканском улцом: Саша Матић, р.
05:47
Верски календар